Categorieën

Klantenservice

Het bieden van optimale service is het streven van Intersport DUO. Door dit te doen, hopen we dat wij jullie zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn zodat je met plezier bij ons terugkomt.

Hoewel we er alles aan doen om uitstekende producten en diensten te leveren, kan er wel eens iets verkeerd gaan. Om dit recht te zetten staat onze klantenservice voor je klaar!

.

Je kan gerust bellen, mailen of persoonlijk de winkel bezoeken als je:

►• Vragen hebt; als er iets onduidelijk is, zijn we er graag voor je om deze onduidelijkheid weg te nemen. Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Twijfel dan niet en stel ons deze vraag, we beantwoorden hem met alle plezier. Kijk voor meer informatie naar contact.

►•  Suggesties hebt; we proberen er alles aan te doen om jou optimaal te bedienen. Maar zijn er dingen die we kunnen doen om jou beter van dienst te zijn? Deel alsjeblieft deze informatie met ons, dit helpt ons jou te helpen.

►•  Klachten hebt; hebben we een product of dienst geleverd waar je een klacht over hebt? Dit vinden we enorm vervelend! We zullen er alles aan doen om je klacht te verhelpen.


Wij proberen zo snel mogelijk de door jou bestelde producten in huis te krijgen. Dit betekend dat als je op werkdagen (Ma t/m Vrij) voor 16:00 besteld, dat het dan de volgende dag in huis is. Bestellingen die op zaterdag en zondag plaatsvinden zullen niet op zondag maar op maandag verwerkt worden. Bestellingen die in het weekend plaatsvinden zullen in de regel dinsdag geleverd worden. Bekijk ook de levering sectie voor meer informatie.

Ben je helemaal niet tevreden met het product wat je besteld hebt? Dan kan je er voor kiezen om het product zelf in een van onze 5 filialen te ruilen of te retourneren, of door het product retour te sturen per post via antwoord nummer 545, 1420 VB Uithoorn. Indien je een bestelling hebt geretourneerd, ontvang je hiervan een bevestiging. Binnen 7 werkdagen na het ontvangen van deze bevestiging, zorgen we ervoor dat het verschuldigde bedrag naar je wordt teruggestort. Bekijk ook de ruilen & retourneren sectie voor meer informatie.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08:30 - 17:00. In het weekend kan je ons telefonisch bereiken in de winkels. Het kan wel zo zijn dat de winkels de telefoon niet of laat opnemen omdat het druk is met klanten.


Contact

Heb je vragen over een product? Bel een van onze vestigingen voor meer informatie!

Heb je vragen omtrent een webshop bestellingen of zie je iets dat niet klopt? Bel of mail gerust naar:
Telefoon: 0297-519178
Mail: webshop@intersportduo.nl

We zijn bereikbaar op de volgende dagen: 

 Maandag09:00 - 16:30
 Dinsdag
09:00 - 16:30
 Woensdag09:00 - 16:30
 Donderdag09:00 - 16:30
 Vrijdag
09:00 - 15:00 
 ZaterdagTelefonisch gesloten via mail bereikbaar in 48 uur
 Zondag
Telefonisch gesloten via mail bereikbaar in 24 uur