Categorieën

Betaling

Wij proberen als Intersport Duo de betaling zo veilig en zo snel mogelijk te faciliteren.
Daarom hebben wij gekozen voor de volgende opties:

  • iDeal: Als u ervoor kiest uw bestelling thuis te laten bezorgen, is iDeal een makkelijke oplossing. U kiest uw bank en laat u doorlinken naar de elektronisch bankierenpagina. Uw bestelling kan binnen een minuut betaald zijn. 
  • Creditcard: Een creditcardbetaling is de andere mogelijkheid bij het laten bezorgen van een bestelling. U kunt kiezen tussen Visa en Mastercard om uw betaling met creditcard uit te voeren. Ook dit gaat snel en eenvoudig. Er komt bij een creditcardtransactie € 2,95 bij het aankoopbedrag op. Bij het afhalen van een product in de winkel, kunt u ook met creditcard betalen. In dat geval krijgt u vanzelfsprekend uw gekochte artikel direct mee naar huis.
  • Pin: Afrekenen met uw pinpas is ook gewoon mogelijk in alle Intersport DUO winkels. Wij bieden u als Intersport DUO ook graag de manier van betalen waar u aan gewend bent. Voor u het weet staat u alweer buiten met uw aankoop.
  • Contant: In iedere Intersport DUO staat ook nog steeds een kassa, zodat u uw product contact kunt afrekenen. Ook bij grote bedragen maken wij hier geen probleem van

Retourbetalingen

Indien je een bestelling hebt geretourneerd, ontvang je hiervan een bevestiging. Binnen 7 werkdagen na het ontvangen van deze bevestiging, zorgen we ervoor dat het verschuldigde bedrag naar je wordt teruggestort.


Breng je het artikel terug in een van onze fysieke winkels, dan krijg je ter plekke het verschuldigde bedrag terug.