Categorieën

Retourvoorwaarden Intersport DUO

Welke retourvoorwaarden hanteert Intersport DUO?

op alle bestellingen bij Intersport DUO geldt een herroepingstermijn van 30 dagen zonder opgaaf van reden. De termijn van 30 dagen gaat in op de dag nadat je de bestelling ontvangen hebt.
Wanneer je bestelling in delen wordt geleverd gaat de termijn van 30 dagen in op de dag nadat je het laatste artikel hebt ontvangen.
Na herroeping van de bestelling heb je nog 14 dagen om de bestelling terug te sturen naar Intersport DUO of in te leveren in een van onze winkels.

De artikelen die geretourneerd worden dienen ongebruikt te zijn en indien mogelijk in de originele verpakking verzonden te worden.
Het passen van de bestelde artikelen is geen probleem, let hierbij op dat schoenen alleen binnenshuis gedragen worden.

De verantwoordelijkheid van het retour zenden van bestellingen ligt bij de koper. Dat wilt zeggen dat Intersport DUO niet aansprakelijk gesteld kan worden voor eventuele beschadigingen of het kwijtraken van retourzendingen.
Vraag daarom altijd een bewijs van verzending indien de retourzending wordt ingeleverd bij een PostNL-punt en bewaar dit bewijs goed.

Wat zijn de kosten van een retourzending?

Bestellingen die retour komen kunnen worden verzonden naar Antwoordnummer 545, 1420 VB Uithoorn. Per retourzending wordt er €4,99 ingehouden op het door Intersport DUO verschuldige bedrag.
Het bedrag van €4,99 wordt alleen in rekening gebracht bij retourneringen. Bij het omruilen van artikelen neemt Intersport DUO bij de eerste omruiling de gemaakte kosten voor rekening.

Wanneer je de complete bestelling retourneert en je hiervoor verzendkosten hebt betaald, worden deze ook teruggestort op het bij Intersport DUO bekende rekeningnummer.

Voorbeeld: Heb je een bestelling geplaatst voor een bedrag van €100,00 en zend je dat retour naar Intersport DUO, dan wordt er door ons €95,01 teruggestort op het bij Intersport DUO bekende rekeningnummer.

Voorbeeld: Heb je een bestelling geplaatst van €15,00 plus €4,99 aan verzendkosten betaalt en zend je deze bestelling retour. Dan wordt er €15,00 teruggestort op het bij Intersport DUO bekende rekeningnummer.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren of omruilen?

In een filiaal van Intersport DUO.

bestellingen die niet naar wens zijn kunnen kosteloos worden geretourneerd of worden omgeruild in een van de vijf filialen van Intersport DUO.
Neem hiervoor je bestelling samen met de factuur of het retourformulier mee naar de winkel.

Is de gewenste maat niet op voorraad in de winkel waar je een bestelling wilt omruilen? Dan plaatsen wij graag een nieuwe bestelling voor je.
Wanneer je afziet van je aankoop, dan ontvang je in de winkel het door Intersport DUO verschuldige bedrag terug.

Via een PostNL-punt

Bestellingen die niet naar wens zijn kan je retourneren aan Intersport DUO via Antwoordnummer 545, 1420 VB Uithoorn. Wij willen je vragen om het retourformulier mee te sturen met de zending.
Geef op het retourformulier duidelijk aan welke artikelen er retour komen of omgeruild moeten worden. Bij het omruilen van artikelen neemt Intersport DUO bij de eerste omruiling de gemaakte kosten voor rekening.
(de factuur is het betaalbewijs, deze mag je behouden)

Ik heb niet het juiste artikel, een incomplete of beschadige bestelling ontvangen wat nu?

Intersport DUO doet er alles aan om iedere bestelling netjes, compleet en op tijd te leveren. Desondanks kan het gebeuren dat er iets mis gaat met jouw bestelling.
Neem in dat zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice webshop@intersportduo.nl of 0297 519 178 zodat het probleem verholpen kan worden.
Intersport DUO neemt eventueel gemaakte kosten in deze gevallen voor rekening.

Wanner kan ik het door Intersport DUO verschuldigde bedrag terugverwachten?

Uiterlijk binnen zeven werkdagen nadat de retourzending door Intersport DUO is ontvangen wordt het verschuldigde bedrag op het bij Intersport DUO bekende rekeningnummer teruggestort.
Wanneer je een bestelling hebt betaald met een creditkaart zie je het door Intersport DUO verschuldige bedrag terug op de eerstvolgende factuur, eventueel kan dit ook online nagekeken worden.

Retourneer je een bestelling in een filiaal van Intersport DUO, dan ontvang je direct het door ons verschuldigde bedrag contant terug.


Inleveren zending bij een PostNL-punt op:Berzorging bij Intersport DUO op:
 Maandag Woensdag
 Dinsdag Donderdag
 Woensdag Vrijdag
 Donderdag Dinsdag
 Vrijdag Dinsdag
 Zaterdag Woensdag
 Zondag Woensdag

Intersport DUO probeert het te vergoeden bedrag zo spoedig mogelijk terug te storten op het bij ons bekende rekeningnummer.
Op vrijdag worden er geen retouren in genomen deze zullen dan maandag verwerkt worden.