Categorieën

Wintersport

(719 producten)
Filters
719 producten |

Alles voor de wintersport koop je online bij Intersport DUO! 

Ben jij een echte poederbaas? Dan zien we je graag bij Intersport DUO. In de wintermaanden kun je bij ons terecht voor al je wintersportartikelen. Alles wat je nodig hebt voor de ultieme wintersportvakantie vind je in ons ruime assortiment wintersport producten. 

Welke wintersportartikelen mogen er niet ontbreken tijdens een vakantie in de sneeuw?

Betreed jij de pistes op ski’s of waag jij jezelf naar beneden op een snowboard? Dit is qua uitrusting een groot verschil. Om te beginnen is het belangrijk om jezelf goed en warm aan te kleden. In ons assortiment vind je een breed scala aan thermokleding en sokken. 

Nadat je de juiste onderkleding hebt uitgezocht is het tijd voor een mooie outfit. Er is keuze genoeg uit de collectie skikleding bij Intersport DUO. De collectie bestaat uit skijassen, skibroeken, skipakken, pully’s, vesten en accessoires zoals mutsen, handschoenen en sjaals. Verder is het belangrijk om een goede skibril aan te schaffen, voor de veiligheid is het belangrijk om een passende helm op te zetten. 

Wanneer je hele outfit compleet is ga je beslissen welke hardwaren je nodig hebt. Hierbij maken we onderscheid tussen materialen voor de skiër en de snowboarder. Als skiër heb je perfect passende skischoenen nodig in combinatie met een paar ski’s die bij jouw stijl passen. Als snowboarder heb je naast je snowboard en bindingen ook passende snowboardschoenen nodig. 

Voor buiten de pistes of een lekkere wandeling mag een paar stevige snowboots of moonboots niet ontbreken. 

Bij Intersport DUO slaag je gegarandeerd voor je complete wintersport outfit. We hebben een veelzijdig assortiment voor dames, heren en kinderen. 

Voor al je hardwaren en deskundig advies kun je terecht bij onze gespecialiseerde wintersportwinkels Intersport DUO Uithoorn en Intersport DUO Amsterdam-Buitenveldert. Voor kleding en de bijbehorende accessoires kun je ook terecht in onze andere filialen. Wil je meer informatie over de verschillende soorten ski’s en snowboards? Lees dan online verder in onze Wintersport Keuzegids. 

Heeft Intersport DUO alleen artikelen voor de wintersport?

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor verschillende soorten schaatsen en overige artikelen gerelateerd aan het winterseizoen. 

Filters
Type
Merk
Kleur
Maten
Maateenheid

Prijs

×